Op zoek naar een bijbaan?

Dufec is op zoek naar enthousiaste veldwerkers! Wij zetten veldwerkers in om data te verzamelen voor verkeersonderzoeken, openbaar vervoeronderzoeken, parkeeronderzoeken en meer. Je telt auto’s, je registreert kentekens, je deelt vragenlijsten uit, je meetreistijden, je inventariseert bushaltes, enz. Overal in Nederland en België.

 

Ideale bijbaan voor studenten

Je studententijd is misschien wel de mooiste tijd van je leven. Wij bij Dufec -allemaal ooit student geweest- weten dat maar al te goed. Het is ook een dure tijd, met veel verplichtingen: colleges, werkgroepen, tentamens, maar ook stapavonden, feestjes en vakanties. Met een leuke en flexibele studentenbaan hoef je niets te laten schieten.

 

Zo werkt het

Voor nieuwe projecten ontvang je een oproep per mail, houd je mail dus goed in de gaten. Heb je interesse, dan meld je je aan op mijndufec.nl en je hoort snel van ons of je mee kunt werken. Voor elk project houden we een mondelinge instructie op ons kantoor. Daar vertellen we over het doel van het onderzoek en leggen we uit wat je moet doen en hoe de veldwerkdag eruit ziet.

Op de veldwerkdag zelf verzamelen we bij autoverhuurbedrijf Europcar aan de Ringbaan Oost in Tilburg, daar krijg je de veldwerkmaterialen en staan auto’s klaar voor het vervoer naar de locatie. De vertrektijd, werkperiode en pauzes verschillen per project. Maar veel onderzoeken zijn op dinsdag en donderdag en beginnen om 7:00 uur, we vertrekken dan meestal tussen 4:00 uur en 6:00 uur. Op locatie tel je, registreer je, meet je of enquêteer je. Na afloop van het veldwerk lever je de materialen in en word je teruggebracht naar Tilburg.

Wij controleren of je goed en netjes gewerkt hebt en dan maken we de vergoeding binnen een week over naar jouw rekening. Bij meerdaagse projecten is dit de donderdag na de laatste veldwerkdag.

 

Wat verwachten wij van jou

- Actieve en kritische houding

- Nauwkeurigheid

- Representatief en veilig gedrag

- Op tijd aanwezig zijn bij instructie en veldwerk

 

Wat is er verder belangrijk

- Inschrijven voor een project kan via mijndufec.nl of telefonisch

- Wij hechten veel waarde aan een goede werkhouding, dit begint met het op tijd aanwezig zijn op de instructie en de veldwerkdag. Kom je te laat voor een instructie of voor het veldwerk, dan mag je niet meer aan het project meewerken.

- Afmelden voor een project kan alleen telefonisch. Als je echt niet kunt werken, laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen wij nog een vervanger voor je regelen.

Inschrijven